logo-cnipt2.png

 

 

Ne imprietenim pe Facebook:

Recomandam:

Obiectivele Proiectului

Obiectivul general: crearea unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) în scopul creşterii numărului turiştilor in statiunea de interes national Pucioasa, judetul Dâmbovița.

Prin prezentul proiect se urmareste, de asemenea, promovarea potenţialului turistic românesc prin îmbunătăţirea imaginii de ţară, cu scopul de a promova România şi de a creşte atractivitatea sa pentru turism şi afaceri. Creerea unui Centru de Informare va avea ca impact direct dezvoltarea şi consolidarea turismului din localitatea Pucioasa (Dambovița), prin sprijinirea promovării  produselor si serviciilor specifice, în vederea dezvoltării durabile a turismului la nivel local, judeţean, regional şi naţional.

Prin înființarea, reabilitare și dotare Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din Pucioasa se urmarește corelarea stategiei Orașului Pucioasa cu cea promovată de Programului Operațional Regional axa prioritara 5, domeniul major de interveniție 5.3.

Obiectivele specifice ale proiectului vor contribui la valorificarea potenţialului turistic local prin promovarea identităţii culturale – componentă a mediului antropic, în scopul creşterii gradului de atractivitate ca destinaţie turistică şi influenta pozitiva asupra activităţilor conexe/derivate din turism, în localitatea Pucioasa. Se pune, de asemenea, accent pe crearea unui sistem integrat şi informatizarea ofertelor turistice româneşti.

Scopul constă în dezvoltarea şi consolidarea turismului din localitatea Pucioasa, prin sprijinirea promovării produselor si serviciilor specifice, în vederea dezvoltării durabile a turismului la nivel local, judeţean, regional şi naţional.

Starea vremii

Prețuri benzină:

carburant -martie23.jpg

Prețuri motorină:

carburant -motorina_marte23.jpg

martie 2024, sursa www.peco-online.ro

Unități de cazare

reception.jpg

Alimentație publică și agrement 

Vedere Panoramica 8.jpg 

 

Obiective turistice în zona stațiunii Pucioasa

pucioasa.jpg

 

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Pucioasa