Choose Language

“Înființare, reabilitare și dotare Centru Național de informare și Promovare Turistică în Stațiunea Turistică de Interes Național Pucioasa” 

EVENIMENTE SOCIAL-ECONOMICE, POLITICE SAU RELIGIOASE

Anual în orasul Pucioasa se desfasoara intense evenimente social economice, politice, sau religioase , cele mai importante fiind: Serbarile Bailor Pucioasa, Festivalul Crestinatatii Românesti, Festivalul International de Folclor, Zilele orasului Pucioasa, Balul Martisorului, Pastele si Craciunul ortodox si catolic.

MANIFESTARI TRADITIONALE PERIODICE

Ca manifestari traditionale periodice pe raza orasului Pucioasa se desfasoara anual Festivalul Mestesugarilor, in Piata Cartaxo, Memorialul “HENRY COANDA” in incinta Grupului Scolar Industrial precum si alte manifestari.

Starea vremii 

Preturi benzina:

benzina-28iul15.jpg

Preturi motorina:

motorina-28iul15.jpg

august 2015, sursa www.pretbenzina.ro

Unitati de cazare

reception.jpg

 

Alimentatie publica si agrement 

 

 

 

Obiective turistice in zona statiunii Pucioasa

pucioasa.jpg

 

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Pucioasa