logo-cnipt2.png

 

 

Ne imprietenim pe Facebook:

Recomandam:

Bun venit!

Primaria Orașului Pucioasa implementează Proiectului „Înființare, reabilitare și dotare Centru Național de Informare și Promovare Turistică în Stațiunea Turistică de Interes Național Pucioasa”, Cod SMIS 38738, finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, Axa Prioritară 5 - Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, Domeniul Major de Intervenție 5.3 - Promovarea potențialului turistic și crearea infrastructurii necesare în scopul creșterii atractivității României ca destinație turistică, Operațiunea Crearea Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică (CNIPT) și dotarea acestora.

Activitatea turistică impulsioneaza si cererea pentru o gamă largă de bunuri şi servicii, achiziţionate ulterior, inclusiv bunuri şi servicii produse de alte sectoare economice (comerţ, construcţii, transporturi, industria alimentară, confecţii şi încălţăminte, industria mică şi de artizanat) – neimplicate direct in activitatea de turism.

În toate regiunile de dezvoltare, valorificarea atracţiilor turistice este, în mare parte, limitată de calitatea infrastructurii de comunicatie/telecomunicatie a zonelor turistice, a serviciilor, în general, şi a serviciilor de cazare şi agrement, în special, toate acestea constituind obstacole majore în dezvoltarea turismului.

In acest context se considera necesara si oportuna infiintarea unui Centru Naţional de Informare şi Promovare Turistică in staţiunea turistică de interes national - Pucioasa, care sa corespunda normelor impuse de Uniunea Europeana.

Starea vremii

Prețuri benzină:

carburant -martie23.jpg

Prețuri motorină:

carburant -motorina_marte23.jpg

martie 2024, sursa www.peco-online.ro

Unități de cazare

reception.jpg

Alimentație publică și agrement 

Vedere Panoramica 8.jpg 

 

Obiective turistice în zona stațiunii Pucioasa

pucioasa.jpg

 

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Pucioasa