logo-cnipt2.png

 

 

Ne imprietenim pe Facebook:

Recomandam:

Cupa Profesor - 24-25 august 2024

clubul copiilor_2024.jpg

Poartă IE cu mândrie!  Expoziție 24 - 30 iunie 2024

Poarta IE -24-30iun24.jpeg

Festivalul haiducilor de la Runcu - 14-16 iunie 2024

runcu2024.jpg

 

Nu-i glumă! Gata cu bullying-ul!

afis_nu-i gluma.jpg program 2-10iun24.jpg

Tabara de Teatru

DreamACT - Tabără de teatru pentru adolescenți

PUCIOASA, JUD. DÂMBOVIŢA

DreamACT –  tabără de teatru pentru adolescenți (14-19 ani), în care participanții vor experimenta ateliere de dezvoltare personală prin teatru dar și procesul de construire a unui spectacol. Te invităm să participi la singura tabără care îți va oferi oportunitatea de a juca pe o scenă de teatru profesionistă.

Dacă mereu ai fost curios să vezi cum este să fii pe scenă, în lumina reflectoarelor în fața publicului, atunci această tabără este pentru tine! Și nu doar atât, dacă vrei să descoperi și procesul din spatele spectacolului am pregătit pentru tine și ateliere de scenografie, care cu siguranță te vor face să vezi mult mai bine complexitatea procesului, dar și tot fun-ul care se regăsește în acest proces.

Timp de o săptămână pătrundem în universul teatral și vei avea parte de:

Te vei bucura și de o serie de activități extra special gândite pentru tine. Cu cât ești mai relaxat cu atât ești mai creativ! Așa că ne vom bucura de soare, plimbări și eventual o bălăceală la piscină!

Descoperirea orașului stațiune

 

OFERTA NOASTRĂ CUPRINDE:

 

Deja ești nerăbdător?

Când?

21 – 27 iulie 2024

Unde?

În stațiunea Pucioasa, județul Dâmbovița, la 350 metri altitudine, într-o zonă în care liniștea și frumusețea naturii se îmbină perfect cu peisajul urban.

Cazarea va fi asigurată în Hotelul Marina, în camere moderne cu 2/3 locuri.

Tabara de teatru-21-27iul24.jpg

 

 Descoperă Magia la Festivalul PUCFAST - Ediția a VI-a!

Bine ați venit la cel mai așteptat eveniment al anului pentru cei mici și nu numai - Festivalul PUCFAST - Festivalul de Artă Stradală pentru Tineret, care va avea loc în perioada 31 mai - 2 iunie 2024, dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

  Puc Fast-31mai-2iun24.jpg

 

  

Activități - 1 iunie 2024 - Pucioasa

1 Iunie.jpg

SPECTACOLUL DE TEATRU PENTRU COPII "PINOCCHIO" DE C. COLLODI; REGIA : GABRIEL APOSTOL

Imediat după naşterea sa, în 1883 (anul apariţiei cărţii lui Carlo COLLODI), băieţelul cioplit din lemn, care prinde viaţă şi trece printr-o mulţime de aventuri care de care mai năzdrăvane, a devenit unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copiilor de pretutindeni. Cariera lui impresionantă s-a desfăşurat pe marile şi micile ecrane, în numeroase versiuni cinematografice ori de animaţie. Numărul montărilor realizate pe scenele teatrelor din întreaga lume e imposibil de stabilit cu precizie. Acum, PINOCCHIO , spectacol al Teatrului Tony Bulandra Târgoviște poposeşte din nou la Pucioasa: marți, 12 și miercuri, 13 martie, la ora 9:30/10.00 și 11:30 în Sala Centrului Cultural European Pucioasa.

Un spectacol în regia unuia dintre cei mai apreciaţi regizori de teatru de păpuşi şi marionete de la noi, târgovișteanul Gabriel Apostol, actor la teatrul Țăndărică și prof.univ.dr. în cadrul UNATC București.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Teatru Pinocchio-martie24.jpg 

Concert Trooper

Pucioasa începe primăvara așa cum se cuvine, pe ritmuri rock. Prietenii de la TROOPER se întorc, ca de obicei la început de an, la Centrul Cultural European din Pucioasa. Până ce târgoviștenii vor cânta acasă, dâmbovițenii se strâng la Pucioasa pentru a fredona cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Trec anii peste noi, peste ei, dar nu și peste versurile lor care rămân actuale, emoționante și sincere.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 09 martie 2024, începând cu ora 19:00. 

Concert Trooper.jpg

FURTUL SECOLULUI

PREMIERĂ în data de 15 februarie 2024m ora 19:00 la Centrul Cultural European Pucioasa.
PREȚUL unui bilet 55 LEI/persoană
Bilete disponibile pe www.rotarientertainment sau rezervări, la telefoanele: 0245 760 688 / 0738 747 344
În mijlocul unui parc liniștit, Nelu vrea doar să se relaxeze pe o bancă. Dar apariția lui Paul, un vânzător de ziare plin de energie, declanșează o serie de evenimente nebunești. Când Nelu primește o scrisoare de la soția sa dispărută, Mimi, și află că un obiect valoros trebuie recuperat, aventura începe!

Împreună cu hărțile desenate pe loc și o gașcă de personaje excentrice, cei doi pornesc într-o comedie haioasă plină de surprize. Cine este cu adevărat Paul? Ce va întâmpla cu obiectul valoros și cu viața lui Nelu și Mimi? Veți râde și veți rămâne cu sufletul la gură în ‘FURTUL SECOLULUI.

Furtul Secolului.jpg


Spectacolul TERAPIE ÎN 3

de Marian Radu, în regia lui Radu Gabriel

"Orice căsnicie poate fi salvată, dar întotdeauna e nevoie de... trei și de o rețetă anume a succesului. Se ia o sotie nefericită, un soț nehotărât și un psiholog nonconformist.

Soțul se curăță de mamă, se toacă mărunt, se condimentează, se pudrează, dar mai ales se ține bine la păstrare sub papuc. Soția se ia cu binișorul, se frământă bine, se dospește, se frăgezește până capătă o consistență docilă.

Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, după gust, se reglează, se testează bine limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă"

Preț bilet 60 lei/persoană

Terapie in trei.jpg

 

Ridichea uriașă 

Ridichea uriașă este un spectacol de teatru pentru copii cu vârste între 4 și 10 ani, care promovează un stil de viață sănătos, încurajând consumul de fructe și legume, igiena și sănătatea personală, dar și a celor din jur.

Într-o atmosferă ludică, plină de bucurie, participanții vor avea ocazia de a învăța mai multe despre ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos.

Evenimentul va avea o structură formată din 3 părți, prima fiind un atelier de teatru alături de un trainer specializat, spectacolul în sine și o sesiune de Q&A pentru aprofundarea informațiilor și a cunoștințelor dobândite.

Cei mici se vor bucura și de prezența mascotei Acty.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului "Ridichea uriașă și viața sănătoasă", proiect co-finanțat AFCN.

Accesul la eveniment este gratuit în limita locurilor disponibile.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

 MIERCURI, 6 MARTIE, ORA 19:00, Sala CrisACT, Pucioasa.

Preț bilet: 50 lei
Bilete la Sala CrisACT, pe Bilet.ro sau prin apel la: 0749141442.

Ridichia uriasa.jpg

„Ultima Comandă”

„Ultima Comandă” este o comedie spumoasă ce se petrece în anii 20-30, anii nebuni ai secolului trecut în care oamenii își doreau mai presus de orice să simtă că trăiesc.

Rafinamentul și eleganța perioadei sunt prezente în salonul restaurantului spRITZ, un local select în care clienții își petrec serile lungi, pline de discuții și licori au obiceiul de a releva adevăruri, dureri și frustrări care în alt context ar rămâne sub presiune.

La o oră târzie în noapte, Alexei Murașkin, un client fidel al localului, un fericit al norocului, îmbogățit într-un moment de disperare la ruletă în urmă cu șase ani, își trăiește acum ultimele momente de lux și glorie. îl inițiază pe prietenul și protejatul său Tolkaciov în arta savuratului de stridii. Cei doi își împărtășesc povești mondene, istorii personale, bârfe, ajungând in mod surprinzător la micile nefericiri ale vieții de zi cu zi. Nefericiri mici sau mai degrabă mari?

Tolkaciov și Murașkin sting rachiul cu stridii și realitatea cu ebrietatea spre disperarea frumoasei chelnerițe, Dasha, care nu reușește să le ia ULTIMA COMANDĂ și să-și încheie mult prea lunga tură.

Tolkaciov, sub privirile căruia s-a produs devenirea lui Muraskin, nu-și poate ierta lipsa de curaj, dar fără să știe el este adevăratul norocos al soartei.

Povestirile lui Cehov, adaptate cu mult umor, te vor face să râzi cu poftă! O poftă molipsitoare! Bucură-te de o seară fără limite și fără restricții.

O producție CrisACT PRODUCTION. Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Ultima comanda.jpg

 

REGULAMENT FESTIVALUL – CONCURS NAŢIONAL DE CULTURĂ ŞI LITERATURĂ „PRIMĂVARA ALBASTRĂ

Seria a II-a - Ediţia a XX-a 23-25 mai 2024 oraş Pucioasa - Judeţul Dâmboviţa Festivalul – Concurs „Primăvara albastră” are drept scop descoperirea, stimularea şi promovarea creaţiei literare a tinerilor cu vârste cuprinse între 14 şi 35 de ani, nemembri ai vreunei uniuni sau asociaţii scriitoriceşti, respectându-se libertatea democrată a exprimării literare, marcată de o relevantă valoare estetică şi ideatică. Condi ii de participare:ț  - tinere talente literare cu vârstele între de 14-35 ani- să nu fie membri ai Uniunii Scriitorilor sau a altor forme asociative scriitoriceştiConcursul este organizat pe următoarele secţiuni: - Poezie - (5 lucrări)- Proză - (3 lucrări a 3 pagini)-Teatru scurt - (2 piese de un act)- Eseu- (2 lucrari a 4 pagini)Lucrările vor fi expediate până la 20 mai 2024, data poştei, cu precizarea „pentru concurs” - pe următoarea adresă: luminitagogioiu@yahoo.comsauLUMINŢA GOGIOIU Biblioteca “Gh.N.Costescu” Pucioasa, str. Fântânelor, nr. 7, oraş Pucioasa – Jud. Dâmboviţa.

 

Concursul Național Memorial Henri Coandă

Vă invităm la cea de-a 46-a ediție a Concursului Național Memorial Henri Coandă, ce va avea loc între 31 mai-2 iunie la Clubul Copiilor Pucioasa. Deschiderea concursului va avea loc pe 31 mai, ora 11:00. Ca în fiecare an, Statul Major al Forțelor Aeriene Române şi Aeroclubul României ne vor încânta cu un survol. Intrarea este liberă, iar deschiderea concursului este urmată de demonstrații de zbor din partea participanților. Muzeul Aviatic va fi şi el deschis pentru vizitare. Vă aşteptăm să ne fiți alături!

Concurs Henri Coanda.jpg

 

 Caravana Les Films de Cannes

Caravana Les Films de Cannes este o manifestare itinerantă care își propune să prezinte o selecție de filme prezentate la festivalul de la Cannes în diverse orașe din țară, ducând mai departe demersul deja început în 2016, acela al extinderii festivalului Les Films de Cannes à Bucarest cu ediții locale. Scopul acestei manifestări este în primul rând reobișnuirea publicului cu un cinema de calitate și impulsionarea publicului de a participa la proiecții publice, după contextul pandemic. Având în vedere amploarea și notorietatea pe care festivalul Les Films de Cannes à Bucarest le-a căpătat în cele 14 ediții de până acum și succesul caravanelor de film apărute în ultimii ani în România, proiectul Caravana Les Films de Cannes își propune organizarea unei manifestări cinematografice itinerante care să prezinte o selecție de filme de la Festivalul de film de la Cannes în orașe mijlocii și mici din țară.

Caracterul inovator al acestei caravane se bazează pe selecția de filme care în raport cu publicul vizat din orașe mici și mijlocii unde obieciul de a vedea cinema de calitate s-a pierdut, fac ca această inițiativă să fie una diferită de oferta culturală existentă în aceste orașe și care își propune să contribuie la educarea acestui public și la creșterea interesului față de un cinema de calitate.

Caravana și-a propus să promoveze și să diversifice activitatea culturală în aceste comunități din țară, prin educarea publicului, contribuind astfel la creșterea numărului de spectatori de cinema de calitate. Proiectul urmărește readucerea publicul în sală și educarea noilor generații, care nu au avut această experiență, încercând să facă din vizionarea unui film în primul rând un act de cultură și socializare. Pornind de la aceste motivații, Asociația Cinemascop a încercat să ofere locuitorilor din orașele mai mici șansa sa vadă filme de lungmetraj, premiate, sau selecționate la prestigiosul festival de film de la Cannes.

Caravana Cannes.jpg

Invitatie la concurs!
REGULAMENT FESTIVAL CONCURS NATIONAL DE CREATIE LITERARA SI PLASTICA
  „CULORILE PATRANEI” -EDITIA A X-A, 2023

Concursul National de Creatie Literara si Plastica „Culorile Patranei” este organizat de Compartimentul Biblioteca din cadrul U.A.T. Oras Pucioasa si se adreseazăprescolarilor, elevilor de gimnaziu, dar şi cadrelor didactice. Premierea elevilor constă în diplome. La concursul nostru nu se percepe taxă de participare pentru elevi. Profesorii participanţi la acest concurs naţional pot realiza un acord de parteneriat cu institutianoastra în numele şcolii pe care o reprezintă si vor primi diplome/ adeverinte . Participanţii vor trimite în plic propriile creaţii .
Activitatea propusă: Festival – Concursul Naţional de Creaţie Literară si Plastica “Culorile Patranei”.

Data: 20-30 noiembrie 2023.

Perioada de desfasurare a concursului: 20.11.2023 -30.11.2023. Loc de desfăşurare: Biblioteca „Gh.N.Costescu” Pucioasa
Argument:

Scop:

Obiective:

Grup-ţintă:

INIŢIATORI: Prof. dr. George Coanda-UZPR-filialaTargoviste Jr. Luminita Pintea-Gogioiu- sef Compartiment Biblioteca - UAT Oras Pucioasa
ORGANIZATORI: UAT Oras Pucioasa Biblioteca „Gh.N.Costescu”
Pucioasa;*Centrul Europe Direct Targoviste;* UZPR –filiala Targoviste;*
Societatea Scriitorilor Targovisteni;
PARTENERI:

GRUPE DE VARSTA:

SECŢIUNILE CONCURSULUI:
A1.Prescolari: I. Grafică/desen. Prescolarii participanţi vor trimite între 2-3 creaţii care să sugereze punctul de vedere al autorului.
(format A4)
A2. Elevi de gimnaziu:
I. Poezie cu tematica: Viaţa în culori, văzută prin ochi de copil. La această secţiune se înscriu în concurs, elevii de gimnaziu/liceu, care vor fi admişi dacă trimit 2 (două) poezii, tehnoredactate în câte două exemplare.
II.Proză scurtă La această secţiune se înscriu în concurs elevii de gimnaziu/liceu, care vor fi admişi dacă trimit 2 (două) texte în proză scurtă, de câte 2 pagini fiecare, tehnoredactate în câte două exemplare.
III. Grafică/desen. Elevii participanţi vor trimite între
2-3 creaţii care să sugereze punctul de vedere al autorului. (format A4)
IV. Fotografie Elevii participanţi vor trimite între 3-5
fotografii , urmând ca juriul să selecteze fotografia considerată cea mai reuşită din punctul de vedere al exprimării artistice şi al încadrării estetice. (format A4)
Elevii vor expedia creaţiile pe adresa: Luminita Gogioiu-Biblioteca „Gh.N.Costescu” Pucioasa, strada Fantanelor , nr 7, Pucioasa, jud. Dambovita, cod 135400- (Pentru Concursul Literar) , sau la adresa de mail luminitagogioiu@yahoo.com , în perioada 20.11.2023--30 .11. 2023,
urmând ca rezultatele să fie anunţate în cursul lunii decembrie 2023.
Premiile câştigătorilor din alte localităţi sau judeţe vor fi expediate prin Poştă, cu confirmare de primire.
Creaţiile elevilor, în dublu exemplar, tehnoredactate în format 14, distanţa dintre rânduri -1, se introduc într-un plic, alături de fişa de înscriere, personalizată prin motto-ul ales. Primul plic este introdus într-un plic mai mare, pe care se înscrie adresa mai sus-menţionată. Fiecare lucrare înscrisă în concurs va avea de asemenea specificat şi motto-ul ales de către participant. Creaţiile elevilor nu se vor returna participanţilor, iar acest lucru nu va atrage nicio pretenţie de niciun fel din partea organizatorilor concursului . Toate creaţiile elevilor vor fi apreciate de către un juriu imparţial, format din profesori competenţi , personalităţi ale culturii judeţului, membri ai comunitatii locale. Câştigătorii vor primi din partea organizatorilor concursului diplome şi menţiuni. Penru fiecare secţiune din concurs se acordă premiile I, II, III şi menţiune. Elevii care nu câştigă vreun premiu sau menţiune vor primi diplomă de participare, iar profesorul va fi recompensat cu certificat de coordonator. Vor fi descalificate de la început, lucrările ce conţin greşeli de exprimare sau de ortografie.
Oricare dintre lucrările ce nu vor respecta vreo indicație de mai sus, nu va mai fi evaluată si va fi exclusă automat din concurs, fără niciun fel de pretenție din partea organizatorilor Înainte de a participa la concurs, va rugăm sa citiţi cu atenţie prezentul regulament şi, în cazul în care vă decideţi să faceţi acest lucru, să îl respectaţi întocmai.
Informatii suplimentare la nr. tel 0734450877
Presedinte Festival , dr. George Coanda
Director Festival, jr. LuminitaGogioiu
Presedinte juriu, jr. Vladut Andreescu

 

biblioteca_nov23.jpg

Pelerinaj de 1 zi - Valea Oltului și Argeș - 25 noiembrie 2023

Telefon contact: Petruț - 0725.584.360

excursie_25nov2023.jpg

TRUPA DE CIRC D'ARGENTO - 24 noiembrie 2023

TRUPA DE CIRC D'ARGENTO, vă invită,  Vineri ora 12:30 și 14:30 la
Centrul Cultural European Pucioasa
preț bilet: 20/copil-30/adult
Vă așteptăm!

dresaj_nov23.jpg

 

De la Oameni pentru Oameni - 28 octombrie 2023

Dragi copii, tineri, părinți și bunici, avem plăcerea de a vă invita alături de noi pe data de 28 Octombrie, la cel de-al doilea eveniment ”De la Oameni pentru Oameni”, după o primă ediție de succes, pe 1 iunie 2023, când am închis circulația pe jumătate din Bulevardul Gării și ne-am simțit excelent împreună.
Noul eveniment va avea loc în promenada Pieței Centrale din Pucioasa, începând cu ora 14.
Ne dorim ca acest brand de evenimente să pună orașul Pucioasa pe harta evenimentelor culturale din Romania.
La ora 14:00 vom începe evenimentul cu un flash mob cu baloane de săpun.
Continuăm cu un atelier de artă tranzientă, după care vom continua să pictam pe panourile de rigips care vor fi amplasate în promenada Pieței Centrale.
Toate materialele sunt puse la dispoziție de noi, cu sprijinul comunității locale. Toate activitățile desfășurate în cadrul evenimentului sunt gratuite!
Dacă puteți veni cu materiale naturale pentru atelierul de artă tranzientă, ar fi de mare ajutor! (castane, mere, conuri, frunze etc).
De la ora 15:00 va începe un recital de muzică Folk, împreună cu copiii de la "Lecții de chitară Oraș Pucioasa", coordonați de Gheorghe Cîmpean.
Vom mai avea 1 atelier de pictură pe frunze de lemn, desenat pe sacoșe de bumbac, plus pictură pe față cu ajutorul voluntarilor de la Colegiul Național ”Nicolae Titulescu” din Pucioasa.
Vom avea alături de noi un DJ care ne va încânta cu selecțiile sale -Daniel Petreanu
Promenada va fi doar a noastră, a oamenilor, încercand să folosim în mod creativ spațiile publice ale orașului!
Haideți alături de noi să petrecem o zi de neuitat, "de la Oameni pentru Oameni"!
Acest eveniment este organizat de Marcu Silviu, în parteneriat cu Centrul Cultural European Pucioasa, Centrul de Informare Turistica cu sprijinul Primăriei Pucioasa și finanțat prin donațiile membrilor comunității locale.
Evenimentul a fost finanțat de:

Constantin Ana, Raiman Auto, Sun Vet – Doctor Veterinar Codruț, Augustin Watches, Autoservire ”Ca la mama”, Ralex, Picameronii, Hanul Leaota , Florăria Iris, Olga's, Centru de asigurări Pucioasa, Black Coffee Pucioasa, Alex Iatan.
Grafică de Madalin Anca

eveniment Pucioasa-28oct23.jpg

BikeExpert Alpine Challenge, a X-a ediție - 8 octombrie 2023

08.10.2023 zi, în care la Pucioasa sărbătorim sportul!

BikeExpert Alpine Challenge, a X-a ediție, eveniment încheiat cu succes.
Ne bucurăm că alături de elevii voluntari ai Colegiului Național Nicolae Titulescu Pucioasa, am făcut parte din acest eveniment.

 

OFERTĂ REVELION - Hotel Turist!

hotel turist_2024.jpg

 

OFERTĂ REVELION!

În vacarmul unui secol ca al nostru preţuieşti liniştea acolo unde ai norocul s-o întâlneşti, vino la Hotel Ceres Pucioasa!

OFERTĂ REVELION PERIOADA 30.12.2023-02.01.2024= 1550lei/persoană
MASA DE REVELION= 400lei/persoană
CARNAVAL01.01.2024=220lei/persoană
REZERVĂRI: 0245.760.898  0722.631.655
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

ceres revelion-2024.jpg

Spectacol - Caseta Colombinei - 6 octombrie 2023

Caseta Colombinei este o comedie pentru toate vârstele care combină clasicul și modernul într-o oglindă în care mulți spectatori se pot recunoaște.
Are ingredientele necesare bunei dispoziții: răsturnari de situații, farse, comic de caracter, suspans.
Colombina este slujnica amuzantă și isteață, care ticluiește o scrisoare cu gândul la rochia de mătase cu care să-l impresioneze pe timidul Arlechino.
Silvia este o tânără cuminte și dornică să se mărite, Silvio, un marchiz bun, frumos și bogat, iar Pantalone este zgârcit și autoritar.
Doar în aparență.
Pendulând între umor și seriozitate, între naivitate copilărească și semne plăpânde de maturitate, personajele descoperă iubirea, singura rețetă simplă a fericirii.
Proiect susținut de CrisACT Production și Artextract.
Regia și text: Veronica Gherasim
Costume: Valeria Crist
Preț bilet: 45lei/pers.
20.09.2023, ora 19:00
Biletele pot fi achiziționate de la Sala CrisACT, prin telefon la 0749141442 sau direct de pe iaBilet.

caseta colombinei_sept23.jpg

 

 

Aventurile lui Țânțăric și ale lui Mika în ținutul Pucioasei - 06, 13 octombrie 2023

Spectacolul realizat în cadrul proiectului DreamACT Camp se va juca în data de 6 octombrie și 13 octombrie în Sala CrisACT.
Spectacol pentru copii, părinți și bunici!
Accesul este GRATUIT!
Rezervări pe email la: office@crisact.ro sau prin telefon la 0749141442.
Lume, lume! Balaurii, parcele, țânțarii și vrăjitorii vă așteaptă cu mare nerăbdare și entuziasm să descoperiți "Aventurile Lui Țânțăric și ale lui Mika în ținutul Pucioasei"

 

aventurile lui tandarica_sept23.jpg

Piesa de teatru - DON JUAN | Sala CrisACT Pucioasa | 16 octombrie, ora 19:00

 Îndrăgita comedie Don Juan revine la Pucioasa pe 16 octombrie. 

Biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro, prin apel telefonic la
0749141442 sau la sala de spectacole.

Don Juan-oct23.jpg

Piesa de teatru - Bogat. Cu orice pret!

Joi, 21 septembrie ora 19:00 - Sala CrisACT Pucioasa - Un spectacol puzzle plin de suspans si adrenalină, unde misterul și situațiile limită se împletesc perfect cu ironia și umorul fin. Rolul tău este să pui piesele de puzzle la locul lor!

Spectacolul spune povestea lui Ed Jesson, un tânăr ce provine dintr-o familie cu istoric violent, care încearcă să-și croiască propriul drum în viață și să se depărteze de prestările familiei.
Parcursul luminos al vieții luate în propriile mâini este deturnat de un accident prostesc, iar din acel moment destinul implacabil se developează cu puterea și viteza unei avalanșe. O avalanșă care distruge tot în jur.
Tânărul navighează printr-o lume plină de mafioți, escroci și ego-uri puternice, îndreptându-se inconștient spre inevitabil, într-o societate fără considerație pentru fragilitatea umană.
„Nu contează cât de adânc ne îngropăm relele, ele au mereu tendința de a ieși la lumină” – Ed Jesson.

Spectacol după un text de C. B. Gilford, inclus de Afred Hitchcock în selecția de povestiri „The graveyard man”, tradus și dramatizat de Celina Nițu.

Regia: Celina Nițu
Scenografia: Remus Gabor & Raluca Aionițoaie
Lighting design & Video: Constantin Șimon
Producția: Cristian Constantin
Cu: Alina Florescu, Alexandru Munteanu, Paul Nistor, Vlad Mogoș

O producție CrisACT PRODUCTION. Proiect cofinanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

 

Bogat cu orice pret-sept2023.jpg

Mountain Bike - 8 octombrie 2023

Te așteptămpe 8 octombrie la Pucioasa, pentru o zi de Mountain Bike adevărat, pe trasee pentru diferite niveluri de antrenament:
Tura scurtă - 16 km - 350 m 
Tura medie - 40 km - 1100 m 
E-bike - 40 km -1100 m 
Tura lungă - 86 km - 2900 m 
Înscrieri deschise - www.alpinechallenge.ro!

Alpine_sept2023.jpg

Răvășitul oilor la Runcu - 16-17 septembrie 2023

 

ravasitul oilor -16-17sept 2023.jpg

Grand Tour 2023 - 17 septembrie 2023

Exista 2 tipuri de traseu:

Program:

 

the wall-17sept23.jpg

 

 

Spectacol personaje - Călătorie în lumea desenelor - 30 august 2023

spectacol personaje-30aug23.jpg

Spectacol aviatic cu aeromodele radiocomandate, 2 septembrie 2023

clubul copiilor-2sept2023.jpg

 

Expozite de arta - Remus Gabor, 5 august 2023

expozitie_Dark-5aug23.jpg

Curs de pictura pentru copii - 01 iulie 2023

Coordonator: Ionut Panait

Data: 01.07.2023, ora: 11.00

curs de pictura-iun23.jpg

Festivalul Haiducilor de la Runcu - 16, 17, 18 iunie 2023

festival runcu-iun2023.jpg

 

Vernisaj - 15 iunie 2023

Vernisaj - Noria Anastasia desenează de prin 2017, când avea 2 ani, așa ca are acum destule creatii pe care sa le expună in prima ei
expozitie personală. Va invitam sa ne fiți alături la vernisajul care va avea loc joi, 15 iunie 2023, ora 17, in foaierul Centrului Cultural European Pucioasa!

vernisaj-expozitie.jpg

 

ACTORUL SILVIU MIRCESCU REVINE ACASA CU SPECTACOLUL''O MOSTENIRE ȘI DOI NEPOȚI -19 iunie 2023

Luni 19 iunie 2023,  ora 19:00

S-au trezit bogați peste noapte, însă o moștenire mereu generează conflicte. Ce iese, cu ce se alege fiecare si cine rezistă viu până la
final, aflați venind la “O moștenire si doi nepoți”.
O comedie cu Maria Radu, Ana Odagiu, Silviu Mircescu și Sergiu Costache.
Regie Radu Gabriel. Text Ana Odagiu.
Bilete pe iBilet.ro sau la Centrul Cultural European Pucioasa.

teatru_ o mostenire.jpg

 

 

Paint Party - 1 iunie 2023

1 iunie2023.jpg

 

BOGAT. Cu orice preț...

PREMIERĂ  PUCIOASA

Link către bilete în comentarii sau direct din Pucioasa la telefon: 0749141442.
Un spectacol puzzle plin de suspans si adrenalină, unde misterul și situațiile limită se împletesc perfect cu ironia și umorul fin. Rolul tău este să pui piesele de puzzle la locul lor!
Spectacolul spune povestea lui Ed Jesson, un tânăr ce provine dintr-o familie cu istoric violent, care încearcă să-și croiască propriul drum în viață și să se depărteze de prestările familiei.
Parcursul luminos al vieții luate în propriile mâini este deturnat de un accident prostesc, iar din acel moment destinul implacabil se developează cu puterea și viteza unei avalanșe. O avalanșă care distruge
tot în jur.
Tânărul navighează printr-o lume plină de mafioți, escroci și ego-uri puternice, îndreptându-se inconștient spre inevitabil, într-o societatefără considerație pentru fragilitatea umană.
O femeie frumoasă căreia i-a jurat că vor fi „împreună până când moarte
îi va despărți” îi este alături, dar pentru cât timp?
Ce este dispus să facă pentru a se îmbogăți, cât de adânc este dispus să sape pentru a-și atinge visul? Rămâne de văzut.
Spectatorii sunt invitați să reconstituie puzzle-ul vieții unui tânăr care se străduiește să ajungă cineva și să iasă din zona de invizibilitate, cu orice preț.
„Nu contează cât de adânc ne îngropăm relele, ele au mereu tendința de a ieși la lumină” – Ed Jesson.
Spectacol după un text de C. B. Gilford, inclus de Afred Hitchcock în selecția de povestiri „The graveyard man”, tradus și dramatizat de Celina Nițu.
Regia: Celina Nițu
Scenografia: Remus Gabor & Raluca Aionițoaie
Lighting design & Video: Constantin Șimon
Producția: Cristian Constantin
Cu: Alina Florescu, Alexandru Munteanu, Paul Nistor, Vlad Mogoș
Preț bilet: 45 lei
O producție CrisACT PRODUCTION. Proiect cofinanțat prin Programul
Operațional Capital Uman 2014-2020

bogat cu orice pret.jpg

Concursul Național Memorial Henri Coandă - 9-11 iunie 2023

Mai sunt două săptămâni!
Concurenți, încălziți motoarele! Profesori, dați ultimele îndrumări!
Invitați și spectatori, alegeți-vă favoriții și susțineți-i,
încurajați-i și fiți-le alături pe tot parcursul concursului.
În două săptămâni pornim Concursul Național Memorial Henri Coandă Ediția
45, organizat de Clubul Copiilor Nicolae Mateescu Pucioasa.
Din anul 1976, la Pucioasa, se organizează cel mai longeviv concurs de
aeromodele captive, Concursul Național „Memorial Henri Coandă”.
Vă invităm să participați în număr cât mai mare la ceea ce va fi cu
siguranță o ediție memorabilă!
Printre participanți numărăm:
Cercul de aeromodele  Palatul Copiilor Brașov
Palatul Copiilor Brasov
Palatul National al Copiilor din București
Palatul Copiilor Buzau
palatul copiilor braila
Asociatia Aero Bistrita
CS Cimentul Bicaz -  Sectia Fotbal
Palatul Copiilor Calarasi
Palatul Copiilor Focsani
CSTA Bucuresti
Palatul Copiilor Pitesti
Palatul Copiilor Miercurea Ciuc
Palatul Copiilor Vaslui
Palatul Copiilor Slobozia
Palatul Copiilor Municipiul Ramnicu-Valcea
Palatul Copiilor Sfantul Gheorghe
Scoala Gimnaziala Petresti,Dambovita
Palatul Copiilor Iasi
Palatul Copiilor Ploiești
SCM Gloria Buzău
Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” din Boboc

Clubul copiilor pucioasa.jpg

Zilele culturale europene la Pucioasa - 6-11 mai 2023

zilele culturii_mai2023.jpg

 

Eveniment: Suflet pe tavă - 26 mai 2023

 

suflet pe tava-26mai23.jpg

 

Concert  - 6 Mai 2023

Concert „O călătorie muzicală prin timp” Grupul Sotto-Voce
condus de Radu Mihalache, 6 mai 2023, ora 17:00,Centrul Cultural
European Pucioasa.

Grupul Sotto-Voce, condus de Radu Mihalache, vă propune concertul coral „O călătorie muzicală prin timp”, unde veți avea ocazia să auziți piese
importante din ultimii 600 de ani. De la creația laică și religioasă a Renașterii, la maeștrii cântului coral românesc de la granița secolelor
al XIX-lea și al XX-lea și până la prelucrări pop-rock, voiajul se anunță a fi unul cât se poate de interesant și plăcut.
Acest concert este dedicat ZILEI EUROPEI în cadrul programului Zilele Culturale Europene la Pucioasa
Grupul Sotto-Voce a luat ființă în anul 2021 și în scurt timp s-a impus în lumea muzicii vocale românești. A susținut concerte la invitația Fundației Calea Victoriei, a Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România și a avut apariții media la Rock FM, în cadrul emisiunii Morning
Glory! Cu Răzvan Exarhu, dar și la Antena 1 în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Pe lângă acestea, a susținut numeroase recitaluri în cadrul unor evenimente private, aducând în fața unui public divers lucrări desprinse
din repertoriul coral clasic, dar și adaptări după muzică pop-rock. De asemena, grupul activează și la Biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din Măgurele, unde oferă răspunsurile muzicale pentru Sf. Liturghie în fiecare duminică.
Radu Mihalache este fondatorul și liderul acestui grup, muzicolog și compozitor de muzică de teatru și film. Îl puteți asculta în fiecare săptămână în cadrul emisiunii Doctorul de partituri de la Radio România Muzical, dar îi puteți audia și creațiile componistice pe scena teatrelor bucureștene (Nottara, Teatrelli, Teatrul Ion Creangă) și nu numai.
1. Jacques Arcadelt - Margot labourez les vignes
2. Orlando di Lasso - Matona, mia cara
3. John Dowland - Come again, sweet love doth now invite
4. Phoenix (ar. Radu Mihalache) - Norocul Inorogului
5. Jacob Handl (atrib. T.L. da Victoria) - Ave Maria
6. Nicolae Lungu - Ziua învierii
7. Radu Mihalache - Rugăciune
8. Gavriil Musicescu - Concert coral, parțile I și II
9. Tradițional - O Măicuță Sfântă (Fiii lacrimilor tale)
10. Nicolae Ursu - Lino, Leano
11. Francisc Hubic - Suită de cântece
12. C.I.Baciu - Ileană Ilenuco, fa
13. Mike Wilsh - Les Champs-Élysées
14. Alexandru Andrieș - Cea mai frumoasă zi
15. The Beatles - Blackbird
16. The Beatles - Here comes the sun
Durată aproximativă: 1 oră
INTRAREA ESTE LIBERA

concert 6mai23.jpg

Piesa de teatru: Sot de vanzare - 24 Mai 2023

Regia: Marius Gilea.
Pret bilet: 50lei/pers.
Centrul Cultural European, Pucioasa (Dâmbovița), Str. Republicii, 48
miercuri, 24 mai, ora 19:00

Oxana (o tanara „moderna” pana in varful unghiilor , frumusica, usor naiva, dar extrem de determinata) ii propune Elenei Vladimirovna
(nevasta de profesie, trecuta de prima tinerete, insa inteligenta, cu „look” si initiata in metehnele vietii) o afacere pe cat de indecenta,
pe atat de inedita: un contract de vanzare-cumparare al mult doritului ei sot contra tentantei sume de “douaj’ de mii”.

Andrei Vasilievici (mascul veritabil care traieste cu voluptate criza varstei de mijloc) pare sa faca toti banii. Va fi insa de acord cu
aceasta tranzactie? Vor reusi cele doua femei sa incheie incredibilul contract?

Subiectul trateaza original si picant, eterna tema a trio-ului conjugal, in trei acte cu multiple si intense rasturnari de situatii.
Cu sau fara acordul celor implicati, singura garantie oferita e o seara plina de umor si rasete-n cascade!

Pregatiti-va pentru o experienta care va va schimba cu siguranta perceptia despre casnicie si…teatru romanesc underground!
“Sot de vanzare”, piesa de teatru dupa Mihail Zadornov, cu Maria Radu,
Ana Odagiu ,Marius Gilea.

 

00000218892-3ad8-506x716-bmm-da2be529.png

 

Piesa de teatru: Ispită pentru șoțul meu - 22 Aprilie 2023

 22 Aprilie, ora 18:30,

Preț: 40 lei

Sa iubești din….IUBIRE, zicea cineva.
Ce frumos!
Iar ei chiar se iubesc. Doar că ea și nu ca toaaaate femeile, e geloasă.
Foarte geloasă!!!
Și are un….beculeț roșu. Când i se aprinde, face mare scandal.
Însă, ca să fim sinceri, e bolnavă de gelozie. Se vindecă? Există
soluții?
Dar dacă lucrurile se complică și apare și o ispită? Oare el cedează?
E bărbat.
Și ca orice bărbat…. Adică? Ce vreți sa spuneti, la ce va gândiți???
Daaaar, Ispita e tânără.
Frumoasă și sexy!
Cine crezi că cedează?
Vino să afli!

29 martie 2023 Spectacol – Amintiri din copilărie

Tarif:15/pers.

Rezervări:  Tel.0245760688/0138747344

Amintiri din copilarie.jpg

Spectacolul ”Amintiri din copilărie” încearcă, într-o manieră clasică, să aducă în scenă câteva momente de neuitat din opera genialului povestitor, Ion Creangă. Se succed astfel, câteva episoade remarcabile ale amintirilor, cum ar fi furatul cireșelor, pupăza din tei, la scăldat, care fac bucuria copiilor încă de când au fost scrise. Fiecare reprezentație aduce aplauze și hohote nestăvilite de râs. Spectacolul produs de Teatrul “Alexandru Davila” Pitești se bucură de un mare succes.

În cadrul programului ”ȘCOALA ALTFEL”

 

27 martie 2023 - Spectacol de  magie – Magitot sunt eu

Tarif: 15lei/pers.,  Rezervări:  Tel.0245760688/0138747344

magitot sunt eu.jpg

17 martie 2023 - Spectacolul-confesiune  ”NU SUNT EU”, Maia Morgenstern

Tarif: 50lei/pers.

Rezervări:  Tel.0245760688/0138747344

Maia Morgenstern.jpg

În spectacolul-confesiune NU SUNT EU, Maia Morgenstern împărtășește cu tandrețe, nostalgie și umor povești din copilărie și carieră.

Imaginea părinților, „amintirea lor veșnic binecuvântată” și lecțiile prețioase despre demnitate și onoare conturează un tablou emoționant în destinul creator al unei artiste de excepție. Timp de o oră și jumătate, însoțiți de muzica live, spectatorii vor fi purtați într-un carusel al amintirilor, confidenți de încredere pentru secrete nemărturisite până acum, părtași ai bucuriilor mici și mari, martori ai unor situații nedrepte prin care „o elevă ce nu voia altceva decât să fie cum sunt ceilalți copii” a fost nevoită să treacă. „În ziua în care am îmbătrânit, am plâns. Un pic. Știu eu de ce. În ziua în care am îmbătrânit, am obosit un pic. Am respirat greu și m-am rezemat de un copac. Am respirat și am uitat unde am plecat”.

23 februarie 2023 - Piesă de teatru – Cei trei purceluși

Tarif: 15lei/pers.

Rezervări:  Tel.0245760688/0138747344

Cei trei purcelusi.jpg

 

20 februarie 2023 - Concert caritabil – Orchestra Concertino și Corul Cantabile

Rezervări:  Tel.0245760688/0138747344

Concert Orchestra.jpg

11 februarie 2023 - Concert Trooper

Rezervări:  Tel.0245760688 / 0138747344

Concert Trooper.jpg

04 februarie -16 iunie 2023 - ”Educația îti dă aripi să zbori” 

Tarif: 10lei/pers.

Rezervări:  Tel.0245760688 / 0138747344

Planificarea atelierelor cu parintii - ”Educația îti dă aripi să zbori” 

activitate CCe 1.jpg  activitati CCE 2.jpg

15 ianuarie 2023  - Ziua Culturii -  2 Români – Concert  Dan Puric și Adrian Naidin

Rezervări:  Tel.0245760688 / 0138747344

Dan Puric.jpg

 

Road Grand Tour -The Wall - 18 octombrie 2020

Road Grand Tour -The Wall - 18 octombrie 2020, Pucioasa: o cursă ce se vrea o sărbătoare a ciclismului.

Road Grand Tour1.jpg Road Grand Tour2.jpg Road Grand Tour3.jpg

Road Grand Tour4.jpg

BikeXpert Alpine Challenge - 17 octombrie 2020

BikeXpert Alpine Challenge - competiția de Mountain Bike ce își propune să sprijine un stil de viață energic și să promoveze ciclismul, ca mod sănatos și ecologic de petrecere al timpului liber, în Subcarpații de Curbură și în Munții Leaota.

La Pucioasa evenimentul se desfasoara anul acesta în data de 17 octombrie si se adresează tuturor cicliștilor amatori și profesioniști ce doresc să-și testeze abilitățile pe două roți, într-un cadru natural de neuitat.

BikeXpert Alpine-oct2020.jpg BikeXpert Alpine-oct2020-1.jpg BikeXpert Alpine-oct2020-2.jpg 

 

 

 

 

BikeXpert Alpine-oct2020-3.jpgBikeXpert Alpine-oct2020-4.jpg BikeXpert Alpine-oct2020-5.jpg

Lansare Radio Pucioasa online! - 1 august 2020

radio Pucioasa.jpg

>> Pagina web: pucioasaonline.ro

 

Compania Hai-Hui „Cenușăreasa” - 25 iulie 2020

Cenusareasa-iulie2020.jpg

Locația: Parcul Central Pucioasa

Compania Hai-Hui „Fata moșului și Fata babei” - 01 august 2020

fata babei si fata mosului-iulie2020.jpg

 

Locația: Parcul Central Pucioasa

 

Teatru - „Cei trei purceluși” - 18 Iulie 2020

Cei trei purcelusi-iulie2020.jpg

- 18 iulie 2020, ora 11.00, Parcul Central Pucioasa. Intrarea liberă.

Concert O Sole Mio - concert cu Bogdan și Eden - 19 Iulie 2020 

Un spectacol unic si irepetabil, care ii aduce impreuna pe doi dintre cei mai valorosi tenori ai tinerei generatii : EDEN LOREN, din Italia, si BOGDAN MIHAI, din Romania, cunoscut pe scenele de opera (si nu numai) din intreaga lume. Eden (care a ocupat locul al doilea la SanRemo Young) a inregistrat de curand piesa “Miracoli” , interpertata in duet cu Laura Bretan, piesa care se afla déjà in play list la trei posturi de radio din Italia. Programul lor va fi deschis de tanara damboviteanca Terodora Tabarcea cu un mini recital care ii va surprinde pe multi. Intreaga seara culturala va fi animata de prezenta ivnitatului special - tot din Italia - profesorul (el insusi, un tenor exceptional care nu va ezita sa isi etaleze caliltatile, solo sau impreuna cu cei doi colegi mai tineri) SANDRO FERRI.

Data: 19 iulie 2020, ora 19.00 - 20.30.

concert O sole mio-19iul2020.jpg

 

Teatru „Hansel și Gretel” în Parcul Central din Pucioasa – 11 Iulie 2020

Dupa povestea Fraților Grimm adaptată scenic pentru un spectacol cu actorii si papusi gigant. Impreuna timp de 40 minute vom patrunde în lumea poveștilor pe scena din fata Centrului Cultural European Pucioasa în Parcul Central, Sambătă la ora 11:00 intr-un spațiu special amenajat in care se vor respecta masurile de igienă si distantare socială impuse de lege.

Daca doriți sa participati la acest spectacol va rugam sa va prezentați la ora 10:30 pentru a putea sa incepem la ora programată.

Intrarea în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm să reincepem viata culturală in ORASUL NOSTRU !

hansel and gretel-teatru-iul2020.jpg

Teatru „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale

Pe scena din Parcul Central, intr-o seara la Pucioasa.


Regia artistică: Emanuel Petran
Scenografia: Mihai Vălu
Light Design: Lucian Moga

Distribuția:
(în ordinea indicată de autor)
Jupân Dumitrache- Florin Ruicu
Nae Ipingescu - Radu Popescu
Chiriac- Marius Tudor
Spiridon- Robert Danci
Rică Venturiano- Sorin Fruntelată
Veta- Camelia Ghinea
Zița- Rusalina Bona
Dansatoare la Iunion- Ana Maria-Cizler
Dansatoare la Iunion- Andrada Samoilă.


“Întotdeauna am fost interesat de cât de actuali pot fi scriitorii clasici. Ducând gândul mai departe, am descoperit că genialitatea marelui nostru dramaturg, I.L.Caragiale, constă și în faptul că a reușit să surprindă esența sufletului poporului nostru, esență pe care am încercat să o transpunem într-o montare care, zic eu, va surprinde (sper că în mod plăcut). Vă așteptăm la 100 de minute de râs continuu, alături de excelenții actori ai Teatrului de Vest Reșița” - Emanuel Petran.

Acest eveniment va respecta toate regulile de igiena si distantare socială impuse de lege.

O noapte furtunoasa-teatru-iul2020.jpg

 

Concert Harpa, Cristina Munteanu - iulie 2020

concert harpa-iulie2020.jpg

Vernisaj Mihai Nistor - 26 iunie - 20 iulie 2020

vernisaj-mihai nistor-26iunie-20iulie2020.jpg

Imblânzirea Scorpiei - 28 iunie 2020, Parcul Central

film parc-imblanzirea scorpiei-iunie2020.jpg

Lansare carte - Ingrid Smada, poveștile copilăriei - 27 iunie 2020

eveniment-lansare carte-iunie2020.jpg

Aeromodel Club - Virtual Coandă

aeromodele-7iunie2020.jpg

     Regulament si inscrieri pe site-ul: https://www.virtual-coanda.ro/

 

Concert Harmony Sound - 04.03.2020

evenimentHarmonySound-martie2020.jpg

Eveniment: TANGO TRIO - 14.02.2020

eveniment Tango Trio-feb2020.jpg

Eveniment: Expozitie de pictura: Elena Ionescu - 07.02.2020

eveniment expo pictura-feb2020.jpg

Eveniment: Dor de Eminescu - 13.01.2020

eveniment Dor de Eminescu-ian2020.jpg

 

Premiera filmului "Intre chin si amin" - 04.02.2020

eveniment-Intre chin si amin.jpg

Locatia: Centrul Cultural European Pucioasa

Data: 04.02.2020,  Ora 18:00, 
Intalnire cu regizorul Toma Enache si actorul Vali Popescu
Pret bilet: 7 lei/pers.
Informatii si rezervari: 0245.760.688 /0738.747.344  

Teatru „Soț de vânzare” Centrul Cultural European Pucioasa, 25 ianuarie 2020

sot de vanzare.jpg

Locatia: Centrul Cultural European Pucioasa
Data: 25.01.2020, ora 19:00
Pret bilet: 40 lei/pers.

Mos Craciun soseste in Pucioasa, 20 decembrie 2019

mos craciun-2019.jpg

Concert FOLK - „Iarna inimii noastre”, 12 decembrie 2019

concert folk-12dec19.jpg

   Tarife: 15 lei/pers.; 7 lei/pers. pentru elevi, pensionari

Teatru ALLADIN, 3 decembrie 2019

teatru aladin3dec19.jpg

Festivitati Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie 2019

1dec2019.jpg

Teatru CUM SE FACE, 25 noiembrie 2019

Teatru-Cum se face.jpg

CARAVANA MANDRA ROMANIA, 15 noiembrie 2019

caravana mandra romanie.jpg

 

EVENIMENT PIAZZOLLA, 22 noiembrie 2019

eveniment piazzolla-nov2019.jpg

 

FESTIVALUL MOȚĂIANCA, 9 - 10 noiembrie 2019

Festivalul Motaianca-9nov19.jpg

 

 

TEATRU „Aventurile pestisorului Azuriu”

teatru-Pestisorul Azuriu.jpg

 

Locația: Centrul Cultural European Pucioasa

Program: 07.11.2019 – Ora 9:30

                08.11.2019 – Ora 9:00/10:30

Preț bilet: 10lei/pers

FESTIVAL „Culorile Patranei” - noiembrie 2019

Culorile Patranei.jpg

                  >> Descarca REGULAMENT FESTIVAL CONCURS NATIONAL DE CREATIE LITERARA SI PLASTICA „CULORILE PATRANEI”- EDITIA A VI-A, 2019

The WALL - 6 octombrie 2019

the wall-6oct2019.jpg

BikeExpert Alpine Challenge - 5 octombrie 2019

bike expert-5oct2019.jpg

Teatru - 29 septembrie 2019

eveniment-teatru29sept19.jpg

Teatru Aladdin - 30 septembrie 2019

teatru alladin-30sept2019.jpg

Răvășitul oilor la Runcu - 21 - 22 septembrie 2019

Ravasitul oilor Runcu-sept2019.jpg

Serbările Băilor Pucioasa - 30 august - 1 septembrie 2019

serbarile Pucioasa-aug2019.jpg

             >> Vezi programul Serbărilor Băilor Pucioasa 2019:

                  Programul Serbarilor Baile Pucioasa2019.jpg

Eveniment show aviatic - 31 august 2019

show aviatic 31aug2019.jpg

Expozitie de pictura Luiza Stefan 19 august - 2 septembrie 2019

expo pictura-Luiza S.jpg

 

Anunț eveniment BikeXpert Racing Team

Dragi prieteni, va anutam ca BikeXpert Alpine Challenge va avea loc in acest an, pe data de 5 Octombrie 2019, inainte cu o zi de Road Grand TourThe Wall!
Astfel, va puteti bucura de un super velo-weekend la Pucioasa pe 5 si 6 Octombrie si de cursele de alergare de la Ciucas X3, pe 7-8 Septembrie.

Sursa: https://www.facebook.com/bikeXpertracing/ 

 

A 43 ediţie a concursului național de modelism ''Memorialul Henri Coandă" - 14-16 iunie 2019

modelism1-iunie2019.jpg  modelism2-iunie2019.jpg  modelism3-iunie2019.jpg

Festivalul Concurs National de Cultura si Literatura „Primavara Albastra”, 5 - 7 iunie 2019

primavara albastra-iunie19.jpg 

        Descarca regulament concurs:

        primavara albastra-iunie19-regulament.jpg

 

FESTIVALUL „PUCFAST” , Editia a-III-a - 31 mai - 2 iunie 2019

pucfast-2019.jpg  

        Programul Festivalului PUCFAST:

        pucfast-2019-program.jpg

 

 

Comedie Muzicală - Chirița în Carnaval - 17 mai 2019, Centrul Cultural European Pucioasa, ora 19:00

Piesa de teatru-Chirita.jpg

Cost bilet: 50 lei

Rezervări: Tel.: 0245 760 688 / 0738 678 254 

 

Caravana - 6 -12 mai 2019

Zilele culturale europene.jpg

 >> Descarca Programul evenimentului

 

Program Zilele Europene - 6-12 Mai

Zilele Europene la Pucioasa 6-12 Mai.jpg

Concert Mike Godoroja & Blue Spirit - 9 mai 2019

Concert Mike Godoroja-Blue Spirit.jpg

 

 Expozitie de pictura „Suflet si culoare” - 9 -31 mai 2019

expozitie pictura-Teodor Visan.jpg

Cautatorii Oului de Ciocolata - 26 aprilie 2019

Cautatorii oului de ciocolata.jpg

 Meci de Fotbal - 20 aprilie 2019

meci fotbal.jpg

Concert Paula Seling - 19 aprilie 2019

Paula Seling (1).jpg

 

Eveniment Spectacol Laura Bretan - 14 Februarie 2019

 

Paula Seling (2).jpg

 

Spectacol AMINTIRI DIN COPILARIE - 27 februarie 2019

amintiri din copilarie.jpg

 

Filmul FRIZERUL DE CÂINI - premiera 25.01.2019

frizerul de caini.jpg

În cadrul lunii ianuarie, o luna a culturii. Orașul Pucioasa este introdus in programul orașelor mari care lanseaza in premiera în ROMÂNIA, filmul FRIZERUL DE CÂINI. 

25.01.2019.ora17:00

Cost Bilet: 5 lei/persoană


Filmul a câștigat anul trecut la Cannes Premiul pentru Cel mai bun actor, Marcello Fonte și Premiul pentru Cel mai bun ansamblu canin, Palme Dog. 
Într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic și caraghios frizer de patrupede, își completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri– doar din când în când! Când Simoncino, client fidel de al lui Marcello și fost boxer, e eliberat din pușcarie, cartierul ia foc – iar Marcello se vede nevoit să îi sară în ajutor. Gândind că poate ține bestia în frâu, Marcello se alătură violentului său tovarăș cu devotamentul unui câine credincios care își urmează orbește stapânul. Hotărât să-și ia revanșa după ani îndelungi de umilințe și frustrări – Marcello își face un plan de răzbunare care îl ia pânăși pe el prin surprindere. Rating: N15
Filmul Frizerul de câini este distribuit în România de Voodoo Films, cofinanțat prin Programul Europa Creativă al Uniunii Europene. Partener: Husse România. Partener Media Principal: Radio Guerrilla. Parteneri Media: Radio România Cultural, Vice, AARC, Cinefan.

 

Zilele culturii la Pucioasa - DOR DE POEZIE - 14-18 ianuarie 2019

dor de poezie.jpg

 

Corul de cameră „Preludiu” - 17.12.2018, ora 18:00 la Centrul Cultural European Pucioasa

 

1.Corul de camera ”Preludiu”.jpg

Corul de cameră „Preludiu”, sub bagheta maestrului Voicu Enăchescu, va susține un concert de colinde și cântece de Crăciun la Centrul Cultural European Pucioasa pe 17 decembrie 2018, ora 18:00.

Atmosfera plină de liniște și pace a Crăciunului ne va pătrunde în suflet, ca în fiecare an, la concertele Corului „Preludiu” al Centrului Național de Artă „Tinerimea Română” care au devenit deja o tradiție. Rafinamentul interpretării, frumusețea repertoriului abordat, carisma dirijorului Voicu Enăchescu, care de multe ori renunță la postura sobră a conducătorului tradițional de cor, în favoarea uneia mai relaxată și mai apropiată de public – iată „ingredientele” unui concert de succes, gata să recreeze magia Crăciunului, de neratat pentru iubitorii artei autentice de cea mai înaltă calitate.

Concertele de Crăciun ale Corului „Preludiu” sunt repere în viața locuitorilor orașului Pucioasa dar și a celor din județul Dâmbovița, sunt aplaudate, în fiecare an, pentru maniera personala de interpretare și atmosfera creata de acest renumit ansamblu; sunt concerte care, într-adevăr, deschid inimi pentru a regăsi spiritul Crăciunului.

Intrarea este libera pe baza de invitație

rezervari la telefoanele:0245.760.688/0734.450.895

 

 

SPECTACOLUL MUSICAL PENTRU COPII „OMUL DE TURTĂ DULCE”, 19-20 decembrie 2018

2. Omul de turtă dulce.jpg

În cadrul programului "Spectacole de Sărbători" Teatrul de Vest Resita prezinta in data de 19 decembrie ora 9:00 și 11:00 și 20 decembrie ora 9:30 la Centrul Cultural European Pucioasa SPECTACOLUL MUSICAL PENTRU COPII „OMUL DE TURTĂ DULCE”, de DAVID WOOD, regia artistică: ŞTEFAN IORDĂNESCU, scenografia şi costumele: ERIKA CSEGLÖDI

Distribuţia:

OMUL DE TURTĂ DULCE – ANA-MARIA CIZLER

CEAINICUL – CAMELIA GHINEA

ŞORICELUL – MARIUS TUDOR

CEASUL CUC – ANDRADA SAMOILĂ

PIPERNIŢĂ – FLORIN IBRAŞI

SOLNIŢĂ – FLORIN RUICU / SORIN FRUNTELATĂ

Pret bilet 10 lei

Biletele s-au pus in vanzare la Agentia Centrului Cultural European Pucioasa (str Republicii nr. 52 ) sau rezervari la telefoanele:0245.760.688/0734.450.895

Categoria de varsta 4 ani - 14 ani.

 

Prah - spectacol prezentat de Teatru de Vest din Resița, 19-20 decembrie 2018

3.Prah.jpg

Teatrul de Vest Reşiţa v-a prezenta, miercuri 19 decembrie 2018 și joi 20 decembrie 2018 , ora 19:00, la sala Centrului Cultural European ; spectacolului „PRAH” de Spiró György, regia Frank Ildiko, scenografia Erika Csegöldi, traducerea Zeno Fodor, avându-i în distribuţie pe Frank Ildiko şi Florin Gabriel Ionescu. Tragicomedia „Prah” este una ditre cele mai jucate piese ale unuia dintre cei mai jucaţi dramaturgi maghiari contemporani din Ungaria, Spiró György, romancier şi eseist cunoscut la el în ţară, dar şi în străinătate, fiind una dintre personalităţile literare proeminente ale Ungariei postbelice.

Spectacolul „Prah”, în regia lui Frank Ildiko, regizoare şi actriţă din Ungaria, care a absolvit facultatea de actorie la Timişoara, prezintă o versiune dramatică expresivă şi puternic tensionată din primele momente ale apariţiei actorilor pe scenă, până la final. Totul se petrece în ritmul unei respiraţii accelerate , mai întâi datorită senzaţiei de sufocantă fericire, ca urmare a unui aşa-zis mare noroc căzut din senin, apoi, din cauza spaimelor iscate din trăirea în imaginaţie a schimbărilor pe care „marele noroc” le va produce în viaţa celor două personaje.

 

 Moș Crăciun sosește în oraș - Gara, Bulevardul Gării - 21 decembrie 2018

 

Program de 1 Decembrie

program 1 dec.jpg

 

 

BIKEXPERT ALPINE CHALLENGE

7 septembrie 2019

bikeXpert2019.jpg

The WALL

10 noiembrie 2018

eveniment the wall-10nov18.jpg

Prima atestare documentara a orasului Pucioasa apare in 1649. Prima cursa de ciclism pe sosea in orasul Pucioasa apre 369 de ani mai tarziu prin The Wall - RGT Pucioasa.

Exista doua tipuri de traseu, unul de 61 km pentru cei cu mai putin timp pentru antrenament si unul de 116 km pentru cei curajosi si pregatiti, adica aproape doua tururi.

Asemanator cu teoria chibritului (format din partea de sus, partea de mijloc si partea de jos), fiecare tur al acestui circuit mare ne va duce peste o catarare mica, una media si una destul de dura, dar frumoasa, cunoscuta de majoritatea ciclistilor din zona. Se numeste Sultanu’, un mic "Zid". 
Este ultima cursa a anului, este o cursa ce se vrea o sarbatoare a ciclismului, asa ca va asteptam cu mic cu mare la Pucioasa. 

Si inca ceva, ceva ce va depinde de voi, de marea familie a ciclismului: DACA VA PLACE TRASEUL, vom tine aceasta cursa si la anul si peste doi ani si mereu. Voi decideti, voi ne spuneti!

 

FESTIVALUL MOȚĂIANCA

5-7 octombrie 2018

eveniment Zilele Toamnei.jpg

 

 

SIMPOZION - BĂILE PUCIOASA

simpozion eveniment.jpg

„BĂILE PUCIOASA – CASE DE POVESTE - arhitectura și povestea caselor de vilegiatură”.

 

BĂILE PUCIOASA - CASE DE POVESTE·LUNI, 2 IULIE 2018

   

Ordinul Arhitecților din România a aprobat finanțarea proiectului „BĂILE PUCIOASA – CASE DE POVESTE - arhitectura și povestea caselor de vilegiatură”. Este unul din cele 11 proiecte finanțate la nivelul întregii țări din Timbrul Arhitecturii și va fi realizat prin parteneriatul OAR Filiala Muntenia Vest - Centrul Cultural European Pucioasa - Primăria Orașului Pucioasa.

Se vor desfășura activități de inventariere și cercetare a fondului construit (case cu specific balnear și de vilegiatură) păstrat în prezent, studiu antropologic-cultural și de arhitectură, descoperirea și scrierea poveștilor caselor și a familiilor de renume din Băile Pucioasa.

Proiectul, prin activitățile sale, va scoate în evidență potențialul cultural, balnear și turistic al orașului, va răspunde nevoii de cunoaștere a valorilor arhitecturale zonale și va fi promovat în rândul unui public larg specific zonal. Rezultatele sunt de durata și contribuie la promovarea identității culturale zonale, a arhitecturii balneare și de vilegiatură și va duce în timp la creșterea numărului de turiști.

Pucioasa începe să își recâstige prestigiul cultural de altădată!

HAI LA JOC! Turneu de concerte

14 -20 septembrie 2018

 

Even1.jpg

 

Serbările orașului Pucioasa

31 august - 2 septembrie 2018

BikeXpert Alpine Challenge

8 septembrie 2018

Serbarilor orasului Pucioasa.jpg bike expert.jpg

 

 

 

 

 

s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Starea vremii

Prețuri benzină:

carburant -martie23.jpg

Prețuri motorină:

carburant -motorina_marte23.jpg

martie 2024, sursa www.peco-online.ro

Unități de cazare

reception.jpg

Alimentație publică și agrement 

Vedere Panoramica 8.jpg 

 

Obiective turistice în zona stațiunii Pucioasa

pucioasa.jpg

 

www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi co-finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României“.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro

Copyright © 2015 Primaria Pucioasa